Høstlig hårklype.

Jeg lagde denne hårklypen for noen dager siden og følte meg inspirert av høstens farger. Desverre så trodde jeg at jeg hadde tatt bilder av prosessen. Men det viser seg at jeg glemte jo selvfølgelig å sette i minnekortet i fotoapparatet. Dumme meg. Men her har dere ihvertfall en video av det ferdige produktet.

Følg meg gjerne på instagram også:)

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s